Sanacija tlakovanih dvorišč kvalitetno


OD IDEJE DO IZVEDBE

Romex® Slovenija
vaš partner
pri urejanju
tlakovanih površin

Sanacija tlakovanega dvorišča

  • odstranjevanje plevela,
  • pranje tlakovane površine,
  • izravnava posedenih tlakovcev-plošč,
  • zamenjava poškodovanih tlakovcev-plošč ...

Urejanje tlakovanih površin ter okolice

ROMEX®, najboljši na trgu že 25 let

Več kot 25 let lastnih raziskav in razvoja, proizvodnje v lastni tovarni in celovit sistem vodenja kakovosti v skladu s standardi EN ISO 9001:2008 zagotavljajo visoko kakovost proizvodov. Za različne zahteve dilatacij nudimo ustrezen nabor različnih dilatacijskih veziv.

25 let kompetentnega svetovanja, nadpovprečnih storitev na vseh področjih in nenehna osredotočenost na kupce so prispevale k mednarodni prepoznavnosti in uveljavitvi blagovne znamke ROMEX® in naših proizvodov.

Zakaj?

Romex® PFM GmbH spada med vodilne svetovne proizvajalce dilatacijskih veziv iz umetnih smol za tlakovane površine. Naša dilatacijska veziva za tlakovane površine prispevajo tudi k varstvu okolja, saj utrjujemo površine, poti in trge, ne da bi jih pri tem zatesnila.

Preberi več

Urejanje zasebnih površin

Sistemi ROMEX® za urejanje zasebnih površin. Vodoprepustni sistemi dolgotrajno preprečujejo izraščanje plevela in ustvarjajo dolgotrajno urejene površine z dilatacijami, ki jih je mogoče enostavno očistiti.

Preberi več

urejanje zasebnih površin
urejanje okolice hiš

Uporaba okoli hiše in okolice

Sistemi ROMEX® za uporabo okoli hiše in okolice - dekorativni utrjevalec za prod in drobljenec je primeren za pohodne površine okoli vaše hiše. Lahko ga kombiniramo z različnimi materiali in je zelo skladen z granitnimi ploščami različnega formata in barv. Sama vgradnja vezivnega sredstva poteka hitro in enostavno.

Preberi več

Urejanje javnih površin

Sistemi ROMEX® za urejanje obmestnih površin in mestnih jeder  - velika prometna obremenitev,  vremenski vplivi in čiščenje tlakovanih površin s pometalno-sesalnimi stroji pospešujejo obrabo dilatacij in erozijo celotne tlakovane površine.  Na poškodovanih površinah obstaja nevarnost za nezgode, kar predstavlja osrednji problem vsake občine.

Preberi več

urejanje javnih površin

Veziva ROMEX® so primerna za vse obremenitve

Veziva so primerna za vse obremenitve, od pohodnih površin in prometa do 40 ton. Uporabljajo se za horizontalne in vertikalne dilatacije (fuge) na zasebnih ter javnih in dekorativnih površinah. Z njimi urejamo dekorativne poti, terase, okolico rastlin in dreves…

Povpraševanje

ROMEX® tlakovane površine