Epoksi sistemi ROMEX

Sistemi za urejanje okolice hiš

Epoksi sistemi so primerni za urejanje pohodnih površin okoli hiš. Vezivno sredstvo sintetičnih smol se lahko uporablja za različne velikosti in barve agregata. Vezivo je močno vodoprepustno in odporno na zmrzal. Ob pravilnem naklonu podlage, voda nemoteno odteka v zemljo ali travno rušo, tlak pa ostane čist.
Z dekorativnim utrjevalcem lahko uredimo tudi okoli dreves in zelenja.

Preberi več

Sistemi za zasebne površine

Sistemi za zasebne površine, kot so dvorišča in dovozi uporabljamo različne materiale. Lahko se odločimo za granitne kocke ter plošče ali pa tlakovce in betonske plošče. Uporaba različnih sistemov Romex ima veliko prednosti pred klasičnimi tehnikami, kot je dilatiranje s cementom, peskom ali mivko. Plevel, mah in umazanija bodo preteklost, tlakovci bodo obdržali naravno barvo, stalno izpiranje fug ob dežju in povzročitev kasnejših  lukenj v dilatacijah bo pozabljena.

Preberi več

Sistemi za javne površine

Epoksi sistemi za javne površine so trpežni in prenesejo obremenitve mestnih središč. Odporni so proti zmrzali in soli za posipavanje in nudijo kakovostne in estetske rešitve. Preprečujejo izraščanje plevela in ustvarjajo dolgotrajno urejene površine z dilatacijami, ki jih je mogoče enostavno očistiti.
Veziva za urejanje tlakovanih površin so primerna za srednje in velike obremenitve (do 40 ton), odlikuje jih izjemna čvrstost.

Preberi več