Epoksi sistemi ROMEX®

Epoksi sistemi za javne površine

Epoksi sistemi za javne površine so trpežni in prenesejo obremenitve mestnih središč. Odporni so proti zmrzali in soli za posipavanje in nudijo kakovostne in estetske rešitve. Preprečujejo izraščanje plevela in ustvarjajo dolgotrajno urejene površine z dilatacijami, ki jih je mogoče enostavno očistiti.

Veziva za urejanje tlakovanih površin so primerna za srednje in velike obremenitve (do 40 ton), odlikuje jih izjemna čvrstost. S sistemi ROMEX je mogoče dilatirati vse dilatacije med tlakovci in talnimi ploščami, ki so široke najmanj 3 mm. Površine za sanacijo morajo biti stare najmanj dve leti in morajo imeti zgornji in spodnji ustroj, ki se ne poseda.

nadaljuj

Epoksi sistemi za zasebne površine

Epoksi sistemi za zasebne površine, kot so dvorišča in dovozi uporabljamo različne materiale. Lahko se odločimo za granitne kocke ter plošče ali pa tlakovce in betonske plošče. Uporaba različnih sistemov Romex ima veliko prednosti pred klasičnimi tehnikami, kot je dilatiranje s cementom, peskom ali mivko. Plevel, mah in umazanija bodo preteklost, tlakovci bodo obdržali naravno barvo, stalno izpiranje fug ob dežju in povzročitev kasnejših  lukenj v dilatacijah bo pozabljena.

Na zasebnem zemljišču  lahko s prepustno utrditvijo površin, trajnostnimi prepustnimi rešitvami in ekološkim gospodarjenjem z deževnico dolgoročno pripevate k varstvu okolja.

nadaljuj

Epoksi sistemi za urejanje okolice hiš

Epoksi sistemi so primerni za urejanje pohodnih površin okoli hiš. Vezivno sredstvo sintetičnih smol se lahko uporablja za različne velikosti in barve agregata. Vezivo je močno vodoprepustno in odporno na zmrzal. Ob pravilnem naklonu podlage, voda nemoteno odteka v zemljo ali travno rušo, tlak pa ostane čist.

Potke okoli hiše so lahko ravne ali vijugaste v kombinaciji z alu obrobo.  Vzdrževanje je enostavno, saj lahko uporabljamo visokotlačni čistilec ali pa jih pometamo. Z Dekorativnim utrjevalcem lahko uredimo tudi okoli dreves in zelenja. Pri tem je tudi košnja bolj prijetna, drevesa so estetsko dovršena ...

nadaljuj

 

Imate vprašanja? Potrebujete pomoč?