Sanacija tlakovanega dvorišča "NA KLJUČ"

  • odstranjevanje plevela,
  • pranje tlakovane površine,
  • izravnava posedenih tlakovcev-plošč,
  • zamenjava poškodovanih tlakovcev-plošč ...

Smo vaš zaupanja vreden partner

Želje strank izpolnjujemo že več kot 25 let

Boste dvorišče uredili sami?

Uporabite Fugensand NP

Romex® FUGENSAND NP je okolju prijazen, kompakten fugirni pesek, ki zavira rast plevela

Zahvaljujoč enostavni in hitri vgradnji, je idealen za ozke fuge. Učinek preprečevanja rasti plevela je dosežen naravno z naravnimi polimeri. Okolju prijazno vezivo zagotavlja, da se male razpoke v fugah ob stiku z vodo popravijo same od sebe. Z različnimi barvami vezivnega peska je zagotovljeno ujemanje z barvo tlakovcev.

KAJ ZAJEMA SANACIJA DVORIŠČA?

Sanacija tlakovanega dvorišča zajema odstranjevanje plevela, pranje tlakovane površine z visokotlačno napravo, izravnavo posedenih tlakovcev-plošč, zamenjavo poškodovanih tlakovcev-plošč,... sanacijo dvorišča opravimo glede na vaše želje in potrebe.

KAKŠNO BO VAŠE DVORIŠČE?

Vaše neprivlačno in neurejeno dvorišče bomo spremenili v sijoče, trdno ter čisto. Vzdrževanje tlakovanega dvorišča bo enostavno, pranje brez izpiranja fug in nenehnega odstranjevanja plevela. Uporabili bomo fugirni pesek ROMEX FUGENSAND NP, ki plevel zatira.

Fuge med tlakovci bodo temeljito očiščene, oprane in zapolnjene z vezivnim (fugirnim) peskom. Kompaktna in fleksibilna zmes se ne bo izpirala in bo hkrati zavirala rast plevela.

REDNO VZDRŽEVANJE DVORIŠČ

ROMEX® – FUGENSAND NP je okolju prijazna rešitev iz naravnih materialov za vodoprepustne fuge. Učinek preprečevanja rasti plevela je dosežen naravno z naravnimi polimeri.

Ob morebitnih premikih tlakovcev lahko fuga poči, vendar se ob deževju ponovno zmehča in se sama popravi. Ko se posuši, je fuga ponovno trdna.

Tlakovano dvorišče je potrebno redno čistiti, odstraniti plevel, mah in ostalo nesnago. Za izboljšano spomladansko čiščenje se uporablja sredstvo za odstranjevanje alg in mahu. Rast plevela in premikanje tlakovcev preprečimo z rednim polnjenjem fug do zgornjega roba tlakovcev.

Smo vaš zaupanja vreden partner

Želje strank izpolnjujemo že več kot 25 let

SANACIJA TLAKOVANEGA DVORIŠČA JE ZA VAMI

Vaše tlakovano dvorišče bo enostavno za vzdrževanje. Novonastali mah boste oprali brez naknadnega pometanja kremenčevega peska, saj bodo fuge trajne in se ne bodo izpirale. Tlakovci bodo ostali med seboj tesno povezani.

LASTNOSTI - PREDNOSTI NOVE FUGE

  • se ne izpira in je stabilna (kompaktna fleksibilna zmes),
  • zavira rast plevela,
  • je vodoprepustna,
  • učinek je dolgotrajen,
  • enostavna za vgrajevanje in vzdrževanje,
  • primerna za novogradnjo in sanacijo,…