Asfalt – beton d.o.o.

Podjetje Asfalt beton d.o.o. z 28-letno tradicijo je leta 2006 pridobilo zastopstvo za prodajo izdelkov Romex® AG iz Nemčije za Slovenijo ter države bivše Jugoslavije.

V podjetju se zavedamo pomembnosti strank, zato jim nudimo kvaliteto, ki si jo stranke zaslužijo.  To dosežemo s kvalitetnim materialom, ki ga pravilno izberemo glede na namembnost in potrebe, ter ga po želji kvalitetno in pravilno vgradimo.

Na podlagi dolgoletnih izkušenj z urejanjem javnih in zasebnih zunanjih površin smo profesionalni tako pri svetovanju o idejni zasnovi ureditve tako kot tudi pri končni izvedbi. Pri tem smo pozorni na ekološke, estetske in ekonomske cilje stranke.

Široka paleta kakovostnih izdelkov, zanesljiva storitev in močna blagovna znamka prinašajo kupcem dolgoročno zadovoljstvo in zagotavljajo uspešno poslovno sodelovanje.


Romex® Slovenija
Asfalt - Beton d.o.o.
Ilovka 3, 4000 Kranj
T: +386 41 753 546
E: info@romex.si
ID za DDV: SI10058591

certifikat

ROMEX® PFM GmbH

spada med vodilne svetovne proizvajalce dilatacijskih veziv iz umetnih smol za tlakovane površine.

Več kot 25 let lastnih raziskav in razvoja, proizvodnje v lastni tovarni in celovit sistem vodenja kakovosti v skladu s standardi EN ISO 9001:2008 zagotavljajo visoko kakovost naših proizvodov.

Za različne zahteve dilatacij nudimo ustrezen nabor različnih dilatacijskih veziv. Posamezni proizvodi so primerni za tlakovce iz naravnega kamna ali betona ter opeko. Področja uporabe so zasebne in javne površine, pohodne površine (terase, vrtne poti), močno prometno obremenjene površine (na primer avtobusna postajališča) ter dekorativne, za vodo prepustne in funkcionalne površine.


Naša dilatacijska veziva za tlakovane površine prispevajo tudi k varstvu okolja, saj utrjujemo površine, poti in trge, ne da bi jih pri tem zatesnila. Številne skupnosti podpirajo to vrsto ekološke utrditve površin s subvencijami ali z zniževanjem oziroma celo opustitvijo prispevkov za odpadne vode.

Smo prvi in edini proizvajalec celovite ponudbe, ki zagotavlja 5-letno sistemsko garancijo (RSG5), če se uporabijo ROMEXova veziva za prod/drobljenec v kombinaciji z izbranimi ROMEX-ovimi dilatacijskimi vezivi za tlakovane površine.

25 let kompetentnega svetovanja, nadpovprečnih storitev na vseh področjih in nenehna osredotočenost na kupce so prispevale k mednarodni prepoznavnosti in uveljavitvi blagovne znamke ROMEX® in naših proizvodov.

ROMEX PFM GmbH

25 let