Prodajni programi Romex Slovenija

Fugirna veziva

Dilatacijska (fugirna) veziva

Rompox dilatacijska (fugirna) veziva so odporna proti zmrzali in taljenju soli, medrastju in so naravni prijazna. Hkrati so zračna, vodoprepustna, odporna na čiščenje z visokotlačnimi čistilci in pometalnimi stroji. Vgrajevanje poteka hitro in enostavno, saj se izvaja stoje, v primerjavi s klasično tehniko (uporaba cementa) prihranimo do 2/3 časa.

Preberi več

Sanacijska masa

Primerna za obnove javnih in zasebnih tlakovanih površin, starih zgodovinskih mestnih središč, trgov, poti, parkov,… Po končani sanaciji bodo vaše dilatacije (fuge) zopet kot nove, tlakovci bodo ponovno privlačni na pogled, obdelane površine pa bodo varne tudi za hojo z visokimi petkami.

Preberi več

Masa za sanacije
utrditev-pescenih-dilatacij

Sredstvo za utrditev peščenih dilatacij ( fug )

Sredstvo je primerno za uporabo na naravnih kamnitih tlakovcih / kockah, betonskih tlakovcih / kockah in opečnatih tlakovcih, še posebej za zaščito proti izpiranju, obrabi in plevelu.

Preberi več

Utrjevalec za prod in drobljenec

Utrjevalec za prod in drobljenec se lahko uporablja za različne velikosti in barve agregata. Vezivo je močno vodoprepustno in odporno na zmrzal. Zelo skladen je z granitnimi ploščami različnega formata in barv. Sama vgradnja vezivnega sredstva poteka hitro in enostavno.

Preberi več

utrjevalec za prodd in drobjenec
isatec

ISATec® zemeljska sidra

ISATec® so nova zemeljska sidra, ki se uporabljajo za pritrditev plošč in tlakovcev, ki jih na ta način zaščitimo pred premikanjem zaradi prometne obremenitve. Lahko jih namestimo samo na nekaterih izbranih mestih, pa kljub temu stabilizirajo celoten sistem.

Preberi več

Ojačevalec barve

Močnejša barva in svežina za kamnite površine brez leska. Pametna rešitev za notranjo in zunanjo uporabo!

Preberi več

ojacevalec-barve-romex
programi