ROMPOX - EASY ROMPOX - DRAIN ROMPOX - FUGENSAND ROMPOX - D1 ROMPOX - D1 PLUS ROMPOX - FLEX FUGE ROMPOX - D2000 ROMPOX - D3000 ROMPOX - V2 ROMPOX - D4000 HR ROMPOX - DEKO ROMPOX - PROFI DEKO ROMEX - DRENAŽNO VEZIVO ZA TLAKOVANJE ROMEX - DRENAŽNO VEZIVO ZA TLAKOVANJE COMPOUND ROMEX - PREMAZ ZA BOLJŠI OPRIJEM ROMEX - JOINT STRENGTHENER
Predlagan proizvod:
ROMPOX - EASY
Prosimo, izberite program in kliknite gumb "NAPREJ"

Dilatacijska veziva za tlakovanje Rešitev pri rasti plevela, izpiranju, poškodbah in za vizualno privlačen videz vaše tlakovane površine. Dilatacijska veziva, ki so odporna na zmrzal in taljenje soli ter so vodoprepustna in okolju prijazna, so enostavna in hitra za vgradnjo in so trajno visoke kakovosti.

Utrjevalec za prod in drobljenec Vizualno privlačna rešitev za dekorativne površine. Primerno za vrtne poti, okoli dreves in zelenja ter celotne okolice hiše – dekorativni sistemi preprečujejo rast plevela, so enostavni za čiščenje in zagotovijo trajno, vizualno privlačen videz.

Podlage za tlakovanje Drenažno vezivo za polaganje, odporno proti zmrzali, primerno tako za pohodne površine kot prometno obremenitev. Visoko vodoprepustna malta zmanjšuje cvetenje po polaganju tlakovcev iz naravnega kamna kot tudi talnih plošč iz naravnega kamna in betona.

Utrjevalec dilatacij Trenutno najboljša rešitev za utrjevanje peščenih dilatacij pri tlakovanih površinah iz naravnega kamna, betonskih in opečnatih površinah s širino dilatacije pod 3mm. Utrjevalec dilatacij zagotavlja zaščito pred izpiranjem ter odlomi dilatacij in rastjo plevela v njih.

Prosimo, vnesite parametre in kliknite gumb "NAPREJ"


Prepustna
za vodo

Neprepustna
za vodo


Granit

Betonske plošče

Ostalo


>= 3 mm

>= 5 mm

>= 8 mm


Pešci

< 3t

< 7,5t

< 25t
< 40t

Prosimo, vnesite dimenzije in kliknite gumb "NAPREJ"

Zahtevajte ponudbo!
(Prosimo, popolnite vsa polja, ki so označena z *)* Zahtevana polja